Jelenlegi hely

Felhívás


FELHÍVÁS

a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat regisztrációjára

 

A Helyi Vidékfejlesztési Iroda a mai napon az alábbi regisztrációs felhívást teszi közzé a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat érdekében.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat vidéki térségeinek fejlesztéséhez eddig példa nélkül álló lehetőségek, eszközök állnak 2013-ig rendelkezésre. A Hálózat nyitott fórum kíván lenni az agrárgazdaságban és a vidékfejlesztésben érintett összes vidéki és országos szereplő számára, mely által egy információs és együttműködési hálózat jön létre.

Ki regisztrálhat?

  • Regisztrálhat minden olyan természetes személy, vállalkozás, helyi önkormányzat, egyház, köztestület és civil szervezet, aki, vagy amely aktívan részt kíván venni a vidékfejlesztésben.

Hogyan tudok regisztrálni?

  •  A regisztrálás két lépésből áll. Online megtehető a www.mnvh.eu honlapon, vagy a 131/2008 (X.1.) FVM rendelet 1. sz. mellékletét képező Regisztrációs lap kitöltésével és a nyomtatvány saját kezű, illetve cégszerű aláírásával. Az aláírt Regisztrációs lapot ezt követően el kell személyesen, vagy postán juttatni a területileg illetékes, minden kistérségben elérhető Helyi Vidékfejlesztési Irodába. Hálózat regisztráltjai szakterületeket jelölhetnek meg, ezzel automatikusan is az érdeklődési területek szerinti információkat fogják megkapni.

Milyen kötelezettségekkel, költségekkel jár ez?

  • A hálózathoz tartozásból nem származnak újabb kötelezettségek, és költségekkel sem jár.

Miért jó Önnek?

  • Újabb szakmai, üzleti, kapcsolati, információs, előnyök a regisztrált számára. A Hálózat megszervezi a szakmai tapasztalatcserét, tanulmányutakat és képzéseket szervez. Tájékoztatást nyújt a vidéki szervezetek és szereplők számára a hazai és nemzetközi fejlesztési források által nyújtott fejlesztési lehetőségekről.

Mi a határidő?

  • Jelentkezésüket folyamatosan várjuk a Helyi Vidékfejlesztési Irodánál.

További információkért kérjük, érdeklődjön Terék Mariannál az alábbi telefonszámon:                   06 29 562-681